fredag 29. mai 2009

Akkurat ja...

MrT forlater oss i morgen tidlig til fordel for tre dager i en sekssylindret, gammel italiener på fire hjul. Vi snakker guttetur! Men tro nå ikke at disse gutta skal være særlig sosiale. Neida, her er det hver mann i sin bil, mange mil på svingete veier og 5 minutters pauser for påfyll på motor og fører. De skal jo ikke på tur for å prate! Nei her skal det kjøres. Forstå det den som kan.... Vel, etter å ha vært gift i snart 16 år innser man at det er noen ting man bare aldri vil kunne forstå. MrTs forkjærlighet for denne gamle italienske bilen sin er en slik ting...
Jeg ymtet frempå her i kveld om at det kunne jo bli litt vel kjedelig her uten tv. Parabolen begynte å krangle for en tid tilbake og vil nå kun vise Viasat, noe som for oss betyr et godt utvalg i TV3 kanaler og ikke særlig mer. Vi har vært uten tv nå en god stund her nå i påvente av noen deler og dupeditter jeg ikke aner hva er. Nå skal det sies at livet uten tv ikke har vært så verst. Men alene i tre dager kan bli litt stusselig på kveldene. Jeg beklaget meg litt over dette da TV3 er en kanal jeg aldri ser på. Samtalen forløper som følger:
Husmorvikaren: Kos deg på tur da. Kommer til å savne deg vet du. Dessuten blir det jo litt stille her på kveldene.
MrT: Ja men du koser deg jo du?
Husmorvikaren: Jo da, men litt kjedelig blir det jo med en sterkt redusert tvutvalg.
MrT: Ja men du har jo noen kanaler å velge i?
Husmorvikaren: Ja, men TV3 er liksom ikke min greie.
MrT: Noe mer er det vel? 
Husmorvikaren: Javel, hva da liksom?
MrT: Ja, du har jo TV2 Nyhetskanalen.
Husmorvikaren: !!$$%%&&....Sitatet her egner seg ikke på trykk.... TV2 Nyhetskanalen er jo liksom ikke det optimale gjennom pinsehelgen? Er det liksom et forslag?
Sitter med en følelse av at mrT arbeidet febrilsk med å finne løsninger her slik at ikke noe skulle hindre han fra å dra. Sett deg ned med et glass vin og kos deg med TV2 Nyhetene du jenta mi liksom..... Jo takk og god tur til deg!!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar