søndag 13. desember 2009

Flatskjermmonsteret bedriver smøring av husmorvikaren.....

MrT pusser bort merkene etter en gammel dimmer.
Det er ingen vei utenom dette flatskjermmonsteret. Med en halvdel som kjører "live-konserter" i stua så fort anledning byr seg så er lyd og bilde en vesentlig prioritering når det kommer til høytalere og diverse oppløsninger på bildene. Det er vel kanskje ingen stor overraskelse at undertegnede (som ikke er fullt så opphengt i lydbilder og korrekt gjengivelse......) ikke så lyst på det faktum at en flatskjerm etterhvert skulle okkupere den ene (av to!) stuevegger. MrT er en kreativ fyr som vet å sjarmere. Da kan man altså finne stueveggen sin slik når man kommer hjem fra jobb! Gråpapir i korrekt størrelse med en tegning som fikk undertegnede til å trekke på smilebåndet........ Og når det gjelder den sola på den ene siden og den regnskyen på den andre, så var budskapet noe slikt som at jeg kunne selv velge hvilken side jeg skulle være på. Blid som ei sol eller sur som gråvær...... Når det gjelder det trollet i midten aner jeg ikke hvem han sikter til i det hele tatt?!....... Ler.....

2 kommentarer:

  1. vet du, det hender at den andre mister T dukker opp på min tv-skjerm i en underlig reklame for et slags spill. Hver gang tenker jeg på deg, lurer på om det kan kalles snikreklame?

    SvarSlett
  2. Ler.... Hyggelig det da! For meg altså. Når det er sagt så tror jeg nok den mrT som opererer på tv er ganske så langt fra han jeg deler hus med;-) Heldigvis!

    SvarSlett