torsdag 17. desember 2009

Mandeltyven.

Når man går på butikken i nærmiljøet her treffer man stadig kjente. Stort sett er jo dette veldig hyggelig, men noen ganger vet jeg ikke helt. Jeg var oppe på butikken for å komplementere tørrvarebeholdningen vår da det fortsatt var litt igjen på bakelisten min. Der inne ser jeg en pappa fra samme skole som våre barn går på. Vi går rett mot hverandre og jeg er liksom klar til å si hei! Det er ikke han. Hans blikk var ikke rettet mot meg i det hele tatt. Han hadde nemlig peilet seg inn på mandlene i løsvekt! Han går rett på mandlene, graver godt i kurven, fyller neven og spiser som en gal! HAAAAALLLLOOOOOOOOOOOO!!!!!! Har du betalt for dette eller? Jeg mener, man graver da ikke rett oppi mandlene og forsyner seg som om det er potetgullskålen som står på bordet ditt hjemme? Hva er det for slags holdning? Kan jeg foreslå baguetter med reker også? Loffen står jo også der uten forsegling og rekene tiner jo kjapt de om man legger de utover påleggshyllen. Til dessert er det jo alltids jordbær i en kurv. See the point?
Jeg bare kan ikke forstå at noen får seg til å forsyne seg av varene på denne måten? Tenk for et svinn disse butikkene må ha. Og i og med at dette er en pappa til en skolekamerat til en av våre barn synes jeg det er på sin plass å spørre om hva slags rollemodell han er for barna sine? Hvis pappa tar mandlene, så kan vel jeg forsyne seg av smågodtet?2 kommentarer:

 1. Du verden, det var ikke så rent lite frekt!
  Er dessuten helt enig i at en bør tenke på hva slags signaler en sender barna.
  At gammle damer smaker på en drue før de fyller posen med godsakene er nå en ting, men en setter seg ikke ned på en bruskasse og fortærer hele klasen??
  Mulig jeg er snerpete men sånt blir jeg rystet over!

  SvarSlett
 2. Takk for velkomsten. Deilig å være hjemme her i kalde nord, og også ganske deilig å være her i internettverden igjen, kjenner at jeg er altfor avhengig av det.... ønsker deg og dine en flott jul, og håper du slipper å møte flere kjente mattyver... KLEM

  SvarSlett