søndag 15. november 2009

"Gi et lite pip!"

Bonusen og Prinsessen regjerer alene hjemme i dag. Gullet er på speidertur i plaskende regnvær og har det sikkert strålende langt inne i de dype skoger? Vel, de to minste har lekt utrolig fint sammen her. Det har vært julegaveverksted, familielek og gjemsel. Og akkurat når det kom til denne gjemselen fikk mrT og undertegnede seg en solid latter her i stad. Både Prinsessen og Bonusen har konkurranseinstinktet sitt i god behold. De leker gjemsel slik at en teller, mens den andre gjemmer seg. Om det er veldig vanskelig å finne vedkommende så kan man si "Gi et lite pip!". Prinsessen hadde ledertrøyen en stund og Bonusen var lei av å oppgi pip siden hun da hele tiden fant han. Så på siste runde har han funnet verdens beste gjemmested og er musestille. Prinsessen endevender hele huset og oppfordrer han til å gi et pip. Ingen reaksjon. Giiii et lite piiiip! Fortsatt stille. GI ET LITE PIP!!!
Bonusen: "NEI! Det gjorde jeg i stad og da fant du meg med en gang!!!"
Og det gjorde jo selvfølgelig Prinsessen nå også der hun hørte lillebroren sin rope nei og argumentere innenfra jakkene våre i skyvedørsgarderoben........

1 kommentar:

 1. Gi et lite pip er fin altså...
  Det hender Lillebror får overtalt Storesøster til leke gjemsel.
  Han er bedagelig annlagt å har det med å rope gi et lite pip før han i det hele tatt har begynt p lete.
  Det morsomme med å iakta barn som leker denne leken, er å se at de aller minste har det med å gjemme seg på det samme stedet HELE tiden.
  Dermed er det ikke like underholdende for de som er litt eldre...

  SvarSlett