søndag 8. november 2009

Long time, no see.

Se det ja! Her ble det en laaaang pause. En dag ble en uke, og en uke ble en drøy måned. Tusen, tusen takk for alle som har vært innom. Ble litt paff når jeg kikket innom på telleren min her "smil". Alt er bare bra her, men det dukket opp ting rundt oss som krevde oppmerksomheten mer enn bloggen. Hadde ikke planlagt at pausen skulle bli så lang, men er det noe som er sikkert så er det at ting ikke alltid blir som planlagt. Livet kan by på noen utfordringer innimellom, og noen ganger blir ikke alt helt slik man hadde sett for seg. Men, en ting er jeg sikker på og det er at når en dør lukkes så vil etterhvert nye åpnes.
Men, så var det tilbake til denne pausen da. For jo lengre tid det gikk, jo mer usikker ble jeg på veien videre her inne i bloggverden. For man kan jo ikke blogge for evig? Eller kan man det? Hva tenker dere andre der ute? Hva skjer i bloggverden? Eldes man? Blir utdatert? Noen har jo holdt på i mange år og er "still going strong"! Kan ikke si annet enn at det imponerer meg stort!
Sånn ellers så har vi fått en dose svineinfluensa på minstemann til tross for vaksine (den rakk ikke å virke). Vi har fått et innblikk i hva feberfantasier er for noe. Bonusen jodlet og lo i senga si klokken 22 på kvelden. "Jeg springer kjempefort!!! Det er skikkelig gøy!!!! HAHAHAHAHA!!! Jeg springer på flagget!!! HAHAHAHA!!
Bonusen var mildt sagt langt unna virkeligheten og det var såpass heftig en stund at legevakten ble kontaktet. Heldigvis ble han "normal" igjen etter en runde i kjelleren, kalde kluter, paracet og en halv liter væske. Ja, ja, -da har vi fått et innblikk i det også.
PS! Farsdagen her i huset ble synonymt med at FAR serverte mor egg, bacon, ferskpresset juice og kaffe på sengen!!! Deretter ble husmorvikaren permitert for å tilbringe dagen i Oslo med en veldig god venninne. Markedsdag på Vinderen, kafebesøk på United Bakeries (skal besøkes igjen;-) og noen kalorier og kaffekopper senere returnerte en strålende fornøyd og opplagt husmorvikar til Tønsberg.
I am back in business!

4 kommentarer:

 1. Så koselig at du er tilbake da! :-)
  Mange som sliter med influensa nå, men vi har til nå berget! -Har nesten lyst til å "bure" inn hele familien :-))
  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 2. Så godt å ha deg tilbake! Hva angår blogging så tenker ihvertfall jeg at dette er noe jeg gjør for egen del, så den dagen det ikke er moro lenger legger jeg ned. eller starter en ny og svartere blogg...

  SvarSlett
 3. Så bra du er tilbake!

  SvarSlett
 4. Lettet over at du er tilbake igjen!
  Når det gjelder bloggingen, så tenker jeg at det er noe jeg gjør NÅ og mest for min egen del - morro at folk følger med osv. Men hovedsakelig for min egen del.
  Det kommer sikkert en dag hvor jeg tenker at:
  Dette gidder jeg ikke mer, det er ikke morro lenger osv. og da kutter jeg det ut.
  Værre er det ikke!

  SvarSlett