lørdag 21. november 2009

"RESTORANG"


Det er noen kreative sjeler vi har her i huset. De leker stort sett bra sammen og finner på ting hvor alle tre kan delta. Nå har de virkelig vært i siget her og over hele huset har de klistret opp skilt med "RESTORANG" og pil i riktig retning.

Kjøkkenet er av beste sort, -"Fischer Price" med kjøkkenmaskin og legg merke til dorullene som er festet på venstresiden for å tørke opp etter gjester som griser!..... På høyresiden ligger papir og blyant klare for å ta opp bestillinger. Menyen er som følger:

Det er kun åpent mandag, fredag og lørdag. Lønnen er hinsides all fornuft og det aner meg at disse tre håpefulle kommer til å gjøre det skarpt innen markedsføring (ref: "RESTORANG"-skiltene som er klistret opp i hele huset) og fremtidige lønnsforhandlinger.
Til orientering kan det også gjøres oppmerksom på at restaurantbordet er et lite knøttebord fra IKEA med dertilhørende stoler. MrT og husmorvikaren kan varmt anbefale nevnte restaurant, men det kan være greit å ikke bli sittende så altfor lenge på disse stolene. Vi ble plutselig veldig bevisst på at vi ikke var 25 år lengre da vi skulle reise oss opp. Men servicen er upåklagelig....smil.....

2 kommentarer:

 1. Å ha Restorang hjemme er jo fantastisk!
  Kjempe artig alt hva disse barna våre finner på, Storesøster hadde Besturang i sin tid, med et tilsvarende FP kjøkken, bare at det var i pastell farger, ohildrande du!!

  Si til unga at Prinsessen av Makedonia synes Menyen var fantastisk!
  Tenke seg til å kunne få søpe sylingvinger og et eller annet med snør, til deser tar jeg seks og sokolade.

  SvarSlett
 2. Tilbakemelding på menyen er gitt. Stor stas! .....Smil......

  SvarSlett