torsdag 16. juli 2009

Økonomiske barn!


Det er tre kreative barn vi har i hus. I dag lekte de utolig fint sammen inne og vi voksne hadde en rolig stund ute i solen. Etterhvert aner vi litt uråd da saks, papir, "skoletyggis" og tape hentes på løpende bånd, mens bunken med leker minker i samme takt. De har hatt noen ønsker for diverse nye leker i sommer (lego, bakugan, prinsessespill osv). Vi voksne har forklart at de har mer enn nok fra før, og dessuten er det ofte stas å få noe om man har måttet ønske seg det en stund først og ikke minst spare litt. Dermed tok de affære selv og laget kiosk for å selge unna litt leker og spare penger litt fortere. Prisingen var nok i overkant, -40 kr for to sakser, 20 kr for to tusjer, 30 kr for en halv legobil!..... Og undertegende måtte kjøpe tilbake Kamillebladet hun hadde betalt kr 59 for på butikken til kr 40 av Prinsessen! Økonomisk teft på den gjengen her!
"Utvisning" på Gullet, Prinsessen og Bonus språk er forøvrig egentlig "Utstilling" av leker de hadde satt frem, men som de overhodet ikke ville selge.... De hadde rett og slett satt frem leker for å fange interessen fra forbipasserende.

2 kommentarer:

  1. haha, god latter nå! Dette var jo en kreativ løsning! Var det noen suksess da?

    SvarSlett
  2. Vel, de hadde jo bedrevet litt overprising for å si det mildt, men de kom jo litt på vei;-) De er ihvertfall veldig klare for å dra på handletur!

    SvarSlett