onsdag 8. juli 2009

Tannfelling og tannpuss.

Prinsessen er midt i verste tannfellingsperioden. Sin første tann mistet hun faktisk i en alder av to og et halvt år. Den ble slått ut i barnehagen og det var en betuttet frøken som ble hentet av mamma`n sin den formiddagen. Det var vondt og ekkelt, og dessuten ble det veldig vanskelig med "nanne" (smokken hennes). Nå er det imidlertid snakk om en mer naturlig avgang. Tenner løsner og henger og slenger inne i den lille munnen. Mamma og pappa blir fort særdeles lite populære når vi pusser tenner om dagen. Nåde den som kommer borti en av de løse tennene. Tannpussen her i huset fortoner seg nærmeste som risikosport, og har mer enn en gang endt med dramatiske scener på badet vårt. Tannfeen imøteses gjerne med en visitt, -FORT!

2 kommentarer:

  1. Huff. Lykke til! Vi har vært gjennom det, men Queenie sliter ut tennene med lynets ahastighet i redsel for at mor skal nappe dem ut. Woody sine derimot, de grodde omtrent fast igjen fordi han ikke turte rikse på dem.

    SvarSlett
  2. Takk! Her holder de hardt på sine begge to! Så hardt at Gullet faktisk svelget sin ene i løpet av en god natts søvn. Ikke tale om at vi skulle få komme borti den tannen.....

    SvarSlett