fredag 31. juli 2009

Sommerlook!

Husmorvikaren kikker gjerne i moteblader og drømmer om lekre kjoler, pene sko, velfrisert hår og sminke lagt med stødig hånd.
Nå om dagen er status mer sånn:
Klær -grunnet særdeles ustabilt vær og sykdom vet man liksom aldri helt hva det er lurt å ta på seg. Løsningen blir gjerne komfortvarianten med tights og diverse tunikaer. Dette komplementeres med allværsjakken opptil flere ganger om dagen.
Sko -alle de søte, sommerlige sandalene ligger nå innerst i skohylla. Det går i gummistøvler, joggesko og Converse.
Håret -husmorvikaren er utstyrt med en særdeles viltvoksende manke som gjerne krøller seg i fuktig vær og kallenavn som Ronja, Tina Turner og "alle kinoseeres store skrekk"!!!! gir jo en liten pekepinn.... Vel, denne sommeren har håret vært forseglet med hestehale og pannebånd takket være stadige regnskyll. Men, nå er det slutt og frisørtime skal bestilles i morgen!
Sminke -har vært en "natural look" på denne damen i sommer. Ingen mascara, ingen lipgloss og ingen rouge. Mannen i huset sier sjarmerende nok at det er den varianten han liker best, men så er det bare det at man må bevege seg inn til byen i morgen. Og etter uker med komfortstil, joggesko, hestehale og en blå lipsyl som eneste stasj så kjenner jeg at det egentlig skal bli greit å finne frem sminkepungen igjen. Lenge leve forfengeligheten!

3 kommentarer:

 1. Her har det også gått i naturlooken noen uker, men som du sier skal det bli litt deilig å ta frem sminkepungen igjen til uka, tar ferie ut hele uka :-) Håper MrT er friskmeldt snart. klem m

  SvarSlett
 2. Huff, kjenner meg igjen. I går glemte jeg å sminke meg før jeg dro på butikken, det blir nesten uvant etter noen usminkede uker. Neste år tror jeg kanskej jeg skal satse på å farge vipper og bryn før ferien.

  SvarSlett
 3. Mariann: MrT er mye bedre, -heldigvis!
  Fru Storlien: Der sa du noe. Tror jeg skal legge inn i kalenderen min at det skal gjøres med de vippene i juni neste år ja.

  SvarSlett