mandag 30. november 2009

Multitasking mama.....

Her har det vært en hektisk dag med mye på tapetet. Vi kom hjem altfor sent, og de to eldste ble plassert på kjøkkenet for å gjøre lekser. Samtidig ordnet vi med minstemann, smurte kveldsmat mm. Og akkurat den mm er litt vesentlig her. Når jeg skrev mm her i teksten mente jeg med mer.
Gullet sitter på kjøkkenet og gjør lekser slik han fikk beskjed om. Der innenfra roper han; "Mamma, hva betyr mm?".
Husmorvikaren: "Med mer....."
Deretter går det noen minutter og jeg hører mrT og Gullet diskuterer på kjøkkenet. Gullets leselekse var nemlig enn matoppskrift og i den sammenheng har jo mm en helt annen betydning..... See? MrT stusset nemlig litt på Gullet som satt og leste; "Kjevl ut bollene til cirka 1 med mer tykke leiver".
Stakkars Gullet! Det skulle tatt seg ut om det ble nettopp han som skulle lese dette høyt i morgen. Og mammaen? Vel, hun fikk en påminnelse om at det kan være greit å ta en liten kikk i leseboka neste gang man blir spurt om noe fra leksene til de små samme hvor mye annet man skulle ha gjort samtidig......

3 kommentarer:

 1. Tror du skulle gilla min nya tävling! =) Tävling med My first room som säljer interiör och inredning för barnrum, väggord och väggdekor om ett presentkort för 300 kr att handla för i deras söta webbutik! Delta jättegärna! =) KRAM

  SvarSlett
 2. Vi har det nok med å ta forhastede konklusjoner noen ganger..
  MEN vi får trøste oss med at Mammaer er bare mennesker de også!
  Igrunn er det jo kjempe teit at mm har mange betydninger. Slenger du på en & i mellom m og m ender du plutselig opp med sjokolade!!

  SvarSlett
 3. Sjokoladecaset er bra! Han hadde vært superhappy med det som ingrediens i stedet for "med mere".....:-)

  SvarSlett