lørdag 13. juni 2009

Prosjekt stue!




Husmorvikaren med mann og barn er de lykkelige eiere av et hus fra 1962. Huset vårt ble tegnet av en arkitekt som selv har bodd her med sin familie. Huset er helt annerledes enn det vi opprinnelig hadde sett for oss, men vi falt pladask og stortrives her. Vi ønsket oss et gammelt hus med stor eplehage og trapper som knirker, men vi endte opp med et atriumshus med rette linjer og hvor huset i seg selv gir sterke føringer for hva som passer inn. Husmorvikaren forviller seg mer enn gjerne inn på diverse interiørblogger med Ektorp-sofaer og Green Gate tilbehør i stor stil. Det ser så fint ut! Det er bare det at det ikke er særlig forenlig med det huset vi bor i. Til slutt blir undertegnede kjempefrustrert, og legger beslag på alle venninner som kan bidra med gode råd og forslag.
Vel, den ene posen i går inneholdt en lampe. Mannen i huset er ikke helt overbevisst, men jeg synes det ble fint? Litt lunere liksom?
Det andre var mer stasj, to store tekopper (har stått på ønskelisten lenge), en stor rund vase/bolle til dekorasjoner og en løper til bordet. I dag har venninnen min vært innom på inspeksjon og konklusjonen er at vi ikke er helt i mål ennå. Noe skal fjernes og noe skal byttes om på. Blant annet blir de småblomstrete putene i sofaen helt feil i stua vår, da hjelper det ikke at de er aldri så søte....
Dermed, -"To be continued".....



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar