tirsdag 2. juni 2009

Smeltet mammahjerte

Eldstemann her i huset, Gullet, er en pliktoppfyllende fyr. Spørsmålet om mobil har tidvis dukket opp og nå før sommerferien ble vi enige om at det var greit at han fikk overta pappas gamle. Med mobilen fulgte noen ord på veien av typen dette er ikke en "leketelefon", men for at vi skal få tak i deg og for at du skal kunne gi nødvendige beskjeder til oss. Melding mottat. Dermed ble mobil overlevert og en kort opplæring gitt (etter et par dager kan denne karen garantert mer enn sin far og mor). 
Dagen etter denne mobiloverleveringen våkner vi til strålende solskinn, dagen ligger foran oss og så hører jeg det piper "melding mottat" i min mobil. Avsender befant seg i stua i pysjen, og meldingen var som følger "Hei mamma de er fint og vere her vi kose oss hilsen .....".
Gullet bare måtte prøve å sende en melding, men var nok litt usikker på om denne meldingen gikk under det vi hadde formant han om som nødvendige beskjeder. Men slike hyggelige og skjønne tekstmelding som start på dagen kan man jo ikke si noe på! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar