mandag 15. juni 2009

Mamma på "tynn is"?

Vi er litt i sommerferiemodus her i huset. Det betyr litt senere i seng enn vanlig, og barn som gjerne sover litt lenger om morgenen. På lørdag var det "Fyrverkerikonsert" i området med korps, "Glam" fra WigWam (en av heltene til barna) og selvfølgelig fyrverkeri ved midnatt. Husmorvikaren hadde forferdelig lyst til å få med seg denne konserten (man er da tidligere korpsspiller!), og dro avgårde med de tre håpefulle, C og en nabofamilie (mrT var på sommerfest med jobben). Fantastisk opplevelse for alle! Men det merkes jo at barna har sovet mindre enn vanlig. Å legge seg litt senere enn vanlig er liksom ikke det samme som halv ett på natten....... Søndagen forløp relativt greit, men siden mrT hadde flere jobbplikter endte husmorvikaren og barn på Dolly Dimple i Tønsberg før turen gikk til venner for kaffe og kaker. Nok en sen kveld med andre ord.
Så var det mandag, -og det har gått utrolig smått her! Så smått at mor har innvilget fri første skoletime..... Det var ikke mulig å få de små ut av sengen, og en kjapp konsultasjon med mrT resulterte i en sjefsavgjørelse. Fri for Gullet og Prinsessen første skoletime. Man er selvfølgelig litt usikker på hvor akseptabelt dette er? 
Husmorvikaren sitter her med en kopp kaffe og lurer på om hennes normer og regler som mamma og oppdrager er litt utsvevende om dagen.....

Husmorvikaren strategisk plassert rett ved lekerommet på Dolly Dimple hvor de små fikk brukt litt energi, mens mor satt på utsiden og leste Aftenposten og fikk en kopp kaffe før pizza og mrT ankom bordet.

2 kommentarer:

  1. Dette høres ut som en veldig fornuftig mamma-avgjørelse! Noen ganger må man lage litt egne regler for å få hverdagen til å gå ihop, og alternativet ville vel kanskje vært uopplagte unger resten av dagen?

    SvarSlett
  2. Takk! Trengte litt støtte på den der...... :-)

    SvarSlett