fredag 12. juni 2009

Prinsessekronebursdagsinvitasjon (puuh...)!

Prinsessen har hatt nedtelling i ukesvis her nå, og endelig nærmer det seg 7-årsdagen hennes. For en tid tilbake fikk Prinsessen en idè om at hun skulle samle doruller, for å dekorere med på bursdagen sin (mye fint de lærer på barnetv.....). Dermed har vi etterhvert fått en aldri så liten dorullsamling her, og tro meg; det blir mange doruller i løpet av noen måneder!!!! Får å få litt avsetning på denne bunken har vi laget Prinsessekronebursdagsinvitasjoner (puuh...). Rosa fotokartong klippes/ skjæres til så de passer rundt dorullen. Deretter skrev vi på med hvit penn, limte/stiftet de fast i rullen og klippet til kronen på toppen til slutt. Prinsessen var strålende fornøyd der hun dro avgårde med disse i sekken på morgenen i dag. Kanskje en idè til andre som har små Prinsesser i huset?
Fallhøyden kan være stor for små lykkelige Prinsesser. Vel hjemme forteller hun at en av hennes klassevenninner høyt og tydelig forkynner at hun myyyyyye heller vil til Jungelbyen (lekeland i byen) og at hun synes det var sååå dumt at Prinsessen ikke skulle ha det der!
Husmorvikaren innser at hun nok gjør best i å holde munn, men fy søren så ubarmhjertige disse små kan være! 

2 kommentarer:

  1. Kjære husmorvikar. For noen kjempesøte innbydelser. Passet nok den lille prinsessen i huset. Tenker nok at den lille frøknen som heller ville på jungelby egentlig syntes at den lille prinsessen fikk vel mye oppmerksomhet når innbydelsene ble delt ut. Du er kreativ. Stå på:)). Tusen takk for en hyggelig kaffeprat tidligere i dag forresten. Ha en god helg. enJa

    SvarSlett
  2. Tusen takk! De kaffestoppene er blitt en god vane. Veldig hyggelig! God helg ønskes herfra også.

    SvarSlett