søndag 9. august 2009

Båtlivets gleder?

MrT er nå ferdig med sin siste ferieuke, og de siste dagene har vi tilbragt ute i båt i skjærgården. Oppsummert kan det bli noe slik som:

MINUS
Å få en fremmed båtnabo med hund som bæsjer på dekk (og lar det ligge!!!!) kan virkelig være med på å ødelegge idyllen.

At voksne mennesker i nabobåten sitter åpenlyst å følger med på alt undertegnedes familien foretar seg er ubehagelig og ekkelt. Om dere kjeder dere så i hverandres selskap så finn frem en bok eller noe da vel! En familie på tur er ikke noe live realityshow!

PLUSS
Å få oppleve sommer! Det ble krabbefiske, stup fra båten, roturer, forkullede pølser og besøk av gode venner.

Å si ja til å passe to barn til fra lørdag til søndag i båt er i overkant optimistisk. Legg til plaskende regnvær og du får fem barn på 2 kvm som lurer på hva de skal finne på? En stor takk til mrT som i ren affekt hadde tatt med en bærbar dvd spiller for å sjekke om denne kunne kobles opp i båten. Testet og funnet ok! "Mamma Mia" reddet søndagsmorgenen. Men, det går på plusskontoen dette her når man ser barnas glede over å dele sommerminner med to søte venninner

Å ha gode venner i nabobåten som forbarmet seg over en husmorvikar lei av hundedritt og glanende mennesker, og serverte "ekte" kaffe (husmorvikaren er kun unstyrt med pulverkaffe i båten) og morsomheter som lettet på humøret. At de i tillegg tok Bonusen til overnatting i sin båt når vi fikk våre to gjester reddet sengeplasser og oksygentilgang i hos oss. En stor takk til BåtNilsen og mannskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar