onsdag 5. august 2009

Veskelykke!

For noen år siden ble undertegnede den lykkeligere eier av en lommebok fra Mulberry. Nå "sprengtes" imdlertid lommeboken i sommer på grunn av alt for mye småmynt og glidelåsen nektet deretter å samarbeide. Ganske upraktisk når man springer ut og inn av butikker med kort som ramler ut hele tiden. Da vi var i Oslo i går gikk derfor turen innom Mulberry. Denne lommeboken er et "must" for meg så planen var å spørre om denne glidelåsen kunne repareres/ byttes, og selvfølgelig kikke litt. Ny tilsvarende lommebok kostet nå kr 2600!! (Det var IKKE det jeg betalte) og skrekken min var å måtte kjøpe ny. Men den hyggelige ekspeditøren mente at dette ville la seg gjøre å reparere den ved enten å levere den hos en lærmaker i Oslo, eventuelt sende den til England, og lommeboken ble dermed innlevert.
Jeg like veldig godt det Mulberry lager......... Men, den ultimate Mulberryvesken har jeg ikke funnet, -før nå! Før meg ble en annen kunde ekspedert, hun kjøpte en veske jeg også falt pladask for (Mulberrys Mitzy Messenger). Den er passe stor, passe "laidback" i stilen, samtidig som den er litt "ordentlig". Er det noen som i det hele tatt skjønner resonnementene mine her?...... Den kan dessuten være slik som på bildet (bæres på skrå over skulderen) noe som frigjør to mammahender som gjerne skal leie noen barn, bære noen poser og tørke noen klissete hender. Det må jo være et bra argument for en trebarnsmor? Eller man kan ha skulderreimen dobbelt og bare ha en hank til å henge over skulderen.
Det var en lykkelig husmorvikar som reiste hjem fra Oslo med denne i bilen. Det at jeg ikke kjøpte ny lommebok, men fikk reparert den gamle til en brøkdel av prisen, og ikke minst en utrolig grei mann "made my day".

3 kommentarer:

  1. heldige du! Mulberry klager fine ting - jeg suser innom innimellom men har ikke funnet MIN veske ennå.

    SvarSlett
  2. Så fin veske!!!:)

    SvarSlett
  3. Tusen takk til dere begge! Er superfornøyd og barnslig lykkelig over denne vesken....

    SvarSlett