onsdag 9. september 2009

"Den nye arbeidsdagen"

Johooooo! I sofaen sitter nå en husmorvikar med sus i hodet og hjerneceller som jobber på høygir. I går var liksom dagen før dagen. Jeg skulle være på opplæringsvakt kl 0730 i dag og virret rundt meg selv litt ustrukturert i går. Jeg står vanligvis opp 0730 ellers, så jeg var livredd for å forsove meg. Så redd at jeg satte på to vekkeklokker. Den ene (klokkeradioen) kan innstilles på ringelyd (vi snakker høyfrekvenser her nå altså....) eller radio. Radioen stolte jeg ikke på (jeg måtte være sikker på å våkne) så derfor gikk jeg for alarmklokken. Problemet var bare at jeg ikke hadde brukt denne på en stund (har jo vært hjemme i to år nå). Dermed gikk noe galt med innstilligene. Klokken 2350 gikk alarmen første gang. Jeg skjønte ikke helt hva det var og bare trykte i vei på vekkerklokken til den stoppet. 10 minutter etterpå var det imidlertid i gang igjen. Nå våknet for sikkerthets skyld mrT også. Det høres jo ut som om både brannalarm og innbruddsalarm er i gang, så det var en lys våken husmorvikar og en lys våken mrT som prøvde å finne roen igjen. Men, alt gikk fint på morgenen og jeg kom avgårde på jobb. Mange inntrykk så langt og mye å få på plass. Jeg er jo liksom litt bankdame i hodet fortsatt. Du vil ha lån ja? Inntekt? Annen gjeld? Sikkerhet? Kjøpesum? = Konklusjon. I dag var det mer sånn, -Morgenstell. Medisiner. Mat. Tur. En vanvittig stort antall permer med diverse informasjon. Det ligger der. Noe annet her. Han skal ha det slik. Hun skal ha det slik. Men, i banken kunne jeg jo ikke akkurat gå meg en tur i solen med en kunde i arbeidstiden. Det kan jeg her. Og siden jeg er litt ferdig med budsjetter, tall og kalkyler så føler jeg at dette er en mye bedre arbeidssituasjon for meg. Det er ekstremt mange inntrykk og det vil nok gå tid før jeg er "fortrolig" med alt en slik type jobb følger med seg. På den annen side er det fleksibelt og variert, jeg kan styre mye selv og det er utrolig positivt.
Vel hjemme var det et maratonløp av en annen verden. Prinsessen skal på malekurs fra kl 1430 (hun er en liten kunstnerspire!) til 1630. Så inn til byen hvor hun er på ballett fra 17 til 18. Innimellom dette skal Gullet på speideren fra 1730 til 19. Det skal spises og lekser skal gjøres. Han har forøvrig padlet kano for første gang. Var strålende fornøyd, -og søkkvåt!!! Jeg kjenner at det skal bli en rolig dag her i morgen.
Nå venter avisene (de er fortsatt ikke lest), men må jo prioritere her! Dermed ble det først litt blogg. Og det må jeg si, -jeg har fått masse hyggelige kommentarer i det siste og det er utrolig koselig. Setter veldig stor pris på hilsen fra dere som er innom:-)

8 kommentarer:

 1. Så spennende med nytt arbeid! Noen ganger er det riktig å gjøre noe helt annet enn det man har gjort tidligere. Lykke til:)

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at du trives da, eller iallfall tror at du kommer til å trives.
  Før jeg utdannet meg til hjelpepleier og bestemte meg for å jobbe innen helsesektoren var jeg KOKK - og jeg angrer ikke.
  Ser jo at hoppet om mulig er enda større, fra bank til omsorg, men er sikker på at du vil finne at det er langt mer givende.

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med overstått første dag på jobb!! Jeg blir inspirert over at du har byttet yrke... det vurderes her også :-) Har du tatt ny utdannelse eller fikk du jobb pga arbeidserfaring. Mulig du har skrevet om det før, men jeg er jo i ammetåka :-)... Og ang mobilen din, kanskje du må utøve litt aktiv dødshjelp?? Ha en flott torsdag....

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med ny jobb. Lykke til. :-)

  SvarSlett
 5. Hei, høres ut som om du har hatt en fin dag på nye jobben :-) Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Så morro med ny jobb! Lykke til:)

  SvarSlett
 7. Tusen, tusen takk alle sammen! Veldig hyggelig med slike lykkeønskninger;-)

  SvarSlett