tirsdag 22. september 2009

Dobbeltbooking på høyt niva!


Det går virkelig en kule varmt her om dagen. Jeg er litt urutinert med å sjekke alle mulige kalendere opp mot hverandre. Noen dobbeltbookinger blir det da!
I ettermiddag har eldstemann feiret bursdagen sin (på forskudd) sammen med en klassekamerat. Og siden denne klassekameratens mor tok litt ansvar for denne feiringen, så takket husmorvikaren som bare det, var veldig fornøyd, -og sa ja til senvakt uten å tenke seg om....... Jeg dro avgårde klokken 14 i dag, svigers tok ansvar for de to minste og mrT og Gullet ladet opp til bursdagsfeiring.
Etter å ha gjennomført 6 og 7 års bursdag med alle guttene i Gullets klasse her hjemme, var vi lykkelige i fjor over å kunne ha det ute. Så også i år. Det er virkelig forskjell på disse gutta. Vi henger ikke i taklampene til vanlig her hjemme, og da forventer vi ikke at gjester gjør det heller. Tønsberg kan by på et lekeland kalt Jungelbyen og de har vært vår redning de to siste årene. Der kan man svi av litt krutt, og de ordner mat, drikke og dessert!
MrT dro avgårde med Gullet og plukket opp min venninne og Gullets kamerat (det andre bursdagsbarnet) på veien. Så langt, så vel. Bursdagsfeiringen forløper uten store problemer og alle er superfornøyd. Problemene dukker opp ved betaling. MrT er gjennom tre kort, før venninnen min forbarmer seg over han og tar regningen. Husmorvikaren har grunnet sin fartsrtid i bank endt opp som finansminister her i huset. Det er bare det at finansministeren er på omskolering, og da går det skeis med både det ene og det andre. "Ikke dekning" (pengene stod på en annen konto men det kunne jo ikke mrT vite. Han vet ikke hvordan man bruker kontofon engang....) er liksom ikke det optimale med en gjeng skuelystne barn rundt bena. Gleder meg til jeg har kommet inn i en eller annen slags rutine kjenner jeg.....

2 kommentarer:

 1. åååh, jeg føler med Mr.T altså, det er så utrolig flaut og stå der som tilsynelatende pengelens.
  Har gjort det selv jeg nemlig, da Prinsen glemte å fortelle meg at han hadde satt penger inn på annen konto, og tatt ut cash til meg som han for annlednongen også da glemte å gi meg.
  Det ække morro altså og stå på Meny med varer til 1500 kr. og bare måtte si at:
  eh, det må være noe galt med kortet mitt..beklager...
  Jeg hadde ingen venninne som dukket opp å tok regninga.
  Når det er sagt, så har jo du en god unnskyldning, men det hade ikke min Prins som var hjemme på 2. uka av 4 fra Nordsjøen!(han stresser ikke for å si det sånn)

  SvarSlett
 2. Huff, ikke gøy å stå sånn med det ene kortet etter det andre. Når det gjelder dobbeltbookinger så sluttet det når vi fikk oss familikalender.

  SvarSlett