søndag 20. september 2009

Det var en gang....


Husmorvikaren fikk en telefon i 11-tiden her i formiddag. Via bekjente hadde man mulighet til å henge seg på en gjeng som hadde lånt svømmehallen privat! Om vi ville!!! Her var det bare å hive seg rundt, gjøre om på noen planer for dagen og pakke en bag med badetøy. Og nettopp når det kom til badetøy fikk undertegnede seg en overraskelse. I min skuff dukket nemlig dette vidunderet (?) av en badedrakt opp! Den må virkelig ha gjort nytten sin og det er mysterium for meg hvordan den har overlevd to flyttinger og tre graviditeter!!!! Dessuten er vel ikke den høye benskjæringen innenfor min komfortsone.... Og da mrT spør om den er Prinsessen eller min sin skjønte jeg at det var på tide å legge 80-tallet bak seg.
Svømmehallbesøket varte i nesten tre timer. Det var musikk, brus, kaffe og pølser. På toppen av det hele var initativtageren svømmelærer. Vi fikk "låne" han litt så nå svømmer Prinsessen som bare det og Gullet er blitt en mester på crawling!!!
Til Tine, vet du etterspurte et bilde av husmorvikaren etter frisørbesøket. Det kommer, men i badedraktsoutfit tror jeg det er greit for alle parter å finne en noe mer flatterende setting....

4 kommentarer:

 1. Dette hørtes jo kjempe morro ut, skulle ønske jeg kjente noen som bare kunne låne hele svømmehallen slik at en hadde den for seg selv.
  Kjempe flott initiativ!

  SvarSlett
 2. Hehe, ja venter fortsatt på frisørbildet:) Og er sikker på at badedrakten sitter som et skudd fortsatt:)

  SvarSlett
 3. Du hadde helt sikkert gjort susen i den badedrakten. Hørtes ut som en super dag.

  SvarSlett
 4. Den badedrakten har gjort nytten sin. Husmorvikaren kom aldri tilbake i matchvekt etter sistemann så jeg tror det er greit for alle parter at husmorvikaren hadde en litt mer nøytral variant liggende....

  SvarSlett