søndag 6. september 2009

Multitasking or not?

Caset er som følger:
Husmorvikaren har en egen evne til å ende opp med diverse verv i foreninger og utvalg. Noen ganger medfører dette litt jobb. Jobb man ikke nødvendigvis synes er så innmari festlig en søndag kveld. Derfor har undertegnede inntatt høyre hjørne i sofaen. Her sitter jeg med papirer og noen dokumenter på nettet som må leses. Akkurat nå har jeg rømt inn i bloggverden da..... Iallfall, jeg fant ut at St. Elmo`s fire gikk på tv og dermed gikk det som det måtte gå. Jeg vil gjerne ha med meg filmen, leser litt sak innimellom og blogger litt innimellom der igjen også.
I venstre hjørne har mrT inntatt "jegleserkrimikkeforstyrrmeghjørnet" sitt. Liza Marklund er lang mer interessant enn Demi Moore på tv.... Jeg mener at vi kan gjøre flere ting på en gang, -tvn kan stå på. Jeg kan se filmen sånn halvveis, mens dokumenter leses og man tar "friminutter" i bloggsfæren. MrT kan gjerne sitte i "jegleserkrimikkeforstyrrmeghjørnet" med boken sin for min del. MrT derimot synes bare jeg bedriver tull her nå. Enten leser man, eller så blogger man, eller så ser man på tv og sist men ikke minst, -han synes musikken var så høy! Sier hvem??? Jeg lever med en mann som tar fire luftgitarsoloer per dag og som underholder damen i nabohuset med musikken sin når han arbeider i garasjen med musikken der ute på full guffe og vinduene åpne. Dessuten, musikken i St. Elmo`s fire er det ikke mulig å bli forstyrret av. Jeg er straks tilbake til 80 tallet. Ballgenser, Docksides og rosa sløyfe i håret. Sukk det var tider det! Rob Lowe og Andrew McCarthy var heltene, eventuelt kunne jeg ta "til takke med" Alexander i klassen. Ikke det at han var så innmari interessert akkurat, men er man uhelbredelig romantiker så er man det! Husmorvikaren sjekker med dette ut herfra og fortsette multitaskingen i papirenes verden.... og filmen...og musikken...og .....

1 kommentar:

  1. Jeg er også en ivrig multi-tasker ( med varierende hell), så dette synes jeg høres helt passe . fordelen med filmer man har sett før, er jo nettopp at man ikke må sitte og nistirre hele tiden, blogglesing og annen lesing kan man flette innimellom.

    SvarSlett